Verhuislift Bredene – Supersnelle verhuislift van Brugse Liftservice

Verhuislift Bredene – Gaat u verhuizen of hebt u nieuw meubilair gekocht en weet u niet hoe u dat op uw appartement krijgt? Huur vandaag nog uw verhuislift!

Dan bent u bij Brugse Liftservice aan het juiste adres. Onze ladderlift gaat vlotjes tot de tiende verdieping (tot wel 30 meter hoog) ! U woont op een drukke weg ? Geen zin in al die administratieve rompslomp die te kijken komt met het aanvragen van een inname van de openbare weg? Reken op de expertise van Brugse Liftservice!

Verhuislift Bredene – Waarom het risico nemen dat uw materiaal beschadigd geraakt door het de trappenhal in te sleuren? Onze lift huren is veilig, snel en kostenbesparend.

Alle meubels worden tijdens de verhuis ingepakt in dekens. Deze dekens zijn gratis tot uw beschikking tijdens de verhuis, u kunt ook tijdens uw verhuis gebruik maken van onze diensten om uw kleerkasten of dergelijke te demonteren en terug te monteren, dat is voor ons geen probleem.

Verhuislift Bredene – Hebt u geen plaats genoeg? Bent u nog aan het verbouwen?

U kunt ook gerust rekenen op Brugse Liftservice voor het opslaan van uw meubelen in een veilige, geïsoleerde opslagruimte.

Verhuislift Bredene – U kunt onze verhuislift ook voor andere dingen gebruiken:

Kunstwerken

Verhuis uw grote kunstwerken of meubilair

Bouwmaterialen

Verhuis uw vloeren, tegels, parket naar uw bovenverdiepingen

Schrijnwerkerij

Verplaats uw bekastingen, ramen, deuren, …

Voor de prijs hoeft u het niet te laten!

Verhuisfirma Brugse Liftservice staat garant voor een uitstekende service aan een correcte prijs. Maakt u zich geen zorgen: u krijgt waarvoor u betaalt. Ons tarief begint te lopen bij aankomst en stopt wanneer wij stoppen. U betaalt dus geen verplaatsingskosten, maar enkel de huur van de verhuislift

Het huren van een verhuislift bevat ook de hulp van één medewerker die u helpt met het laden en lossen van goederen en het bedienen van de verhuislift.

U kunt o.a. op ons rekenen in de volgende regio’s

Blankenberge, Bredene, Brugge, Jabbeke, Knokke, Kust, Oostende, Oostkamp, Oostkust, Wenduine, Zeebrugge

Verhuislift Blankenberge Verhuislift Bredene Verhuislift Brugge Verhuislift Jabbeke Verhuislift Knokke Verhuislift Kust Verhuislift Oostende Verhuislift Oostkamp Verhuislift Oostkust Verhuislift Wenduine Verhuislift Zeebrugge Verhuislift Leffinge
Menu