Verhuizingen

Verhuizingen gaan altijd goed met Brugse Liftservice bv: voor een vlotte, aangename en goed betaalbare verhuizing kies je best voor echte professionals.

Verhuizingen met Brugse Liftservice staan garant voor een vlot en aangenaam verloop. Verhuizingen bij Brugse Liftservice zijn à la carte. Je bepaalt als klant zélf het dienstenpakket, naargelang de situatie, het aantal vrijwilligers die kunnen meehelpen enz. Heb je naast de verhuiswagen ook een verhuislift nodig? Extra mankracht? Bijkomende diensten zoals montageservice, inpakwerk, parkeerborden, tijdelijke opslag: alles wordt kort gecheckt bij de offertebespreking. De prijs voor een verhuizing door Brugse Liftservice wordt vooral door de 3 volgende componenten bepaald: het aantal uur dat de verhuizing in beslag neemt, het aantal afgelegde kilometers, de 1 tot 3 bijkomende mankrachten of sommige andere extra’s.

Verhuizingen met Brugse Liftservice levert een resem voordelen op

Verhuizingen met de firma Brugse Liftservice doe je om een aantal evidente redenen. We zijn een hardwerkend familiebedrijf met lange termijn visie dat strijdt voor zijn marktaandeel door iedere opdracht opnieuw tot een goed einde te brengen aan correcte tarieven zonder verrassingen.

  • We zorgen voor uw inboedel alsof het de onze was. Dit gaat van bij het demonteren, naar de vrachtwagen brengen, de rit, het uitladen en terugplaatsen. Alle hindernissen feilloos nemen maakt de winnaar.
  • We voorkomen schadegevallen door het inzetten van enkel professionele medewerkers en afdekken en beschermen van kritieke punten. Geen schade aan uw ex-woning of aan uw nieuwe stek, noch aan derden.
  • Een gedegen voorbereiding, veel ervaring en gezond verstand maken dat uw verhuizing snel en efficiënt verloopt.
  • We zijn van de streek en kennen van quasi alle straten en pleinen in of rondom, alsook van alle kustgemeenten. Daarbij horen de verkeerssituatie, het parkeerbeleid, de reglementen van politie; kortom de mogelijkheden en de beperkingen. Dus ook daaraan lijden we geen tijdverlies.
  • De tarieven voor verhuizingen zijn transparant en worden eerlijk toegepast.