Verhuizingen Sijsele

VERHUIZINGEN IN Sijsele GAAN ALTIJD GOED MET BRUGSE LIFTSERVICE: EEN VLOTTE & AANGENAME VERHUIZING DOE JE BEST MET PROFESSIONALS DIE TEVENS GOED VAN PRIJS ZIJN

Verhuizingen te Sijsele met Brugse Liftservice staan garant voor een vlot en aangenaam verloop. Verhuizingen bij Brugse Liftservice zijn à la carte. Je bepaalt als klant zélf het verhuispakket, naargelang de situatie, het aantal vrijwilligers die kunnen meehelpen enz. Heb je naast de verhuiswagen ook een verhuislift nodig? Extra mankracht? Bijkomende verhuisdiensten in Sijsele zoals montageservice, inpakwerk, parkeerborden, tijdelijke opslag: alles wordt eventjes overlopen bij de offertebespreking.

De prijs voor een verhuizing door Brugse Liftservice wordt vooral door de  volgende factoren bepaald.

  • De omvang van de inboedel in m³.
  • Het aantal af te leggen km van A naar B.
  • Het aantal medewerkers – verhuizers die we voor u moeten voorzien.
  • De duurtijd van de verhuizing in aantal uur.
  • Zo nodig extra’s als: verhuislift, meubelbewaring, inpakdozen & noppenfolie, regelen van parkeerplaatsen, inname openbaar domein, …

DE VERHUIZINGEN TE Sijsele MET BRUGSE LIFTSERVICE ZIJN UITERMATE SERVICE- & KLANTGERICHT

Verhuizingen te Sijsele onderneem je met de verhuisbedrijf Brugse Liftservice  omwille van de service en klantgerichtheid die je van een lokale speler mag verwachten. We zijn hardwerkend familiebedrijf met lange termijn visie dat strijdt voor zijn marktaandeel door iedere opdracht opnieuw tot een goed einde te brengen aan correcte tarieven zonder verrassingen.

  • We zorgen voor uw inboedel alsof het de onze was. De meubelen vakkundig demonteren en alles goed bijhouden, deze zonder slag of stoot naar de vrachtwagen brengen, goed afschermen en vastsjorren, de rit zélf gedisciplineerd laten verlopen door geroutineerde vrachtwagenchauffeurs of de zaakvoerder zélf. De vracht uitladen en alles terugplaatsen gebeurt andermaal met de grootste omzichtigheid.
  • We voorkomen schadegevallen door alleen maar met professionele medewerkers te werken. Alle kritieke punten afdekken en beschermen is wat in de vooruit denken. Onze doelstellingen zijn: zero schade aan uw goederen, deur- en vensteropeningen of de lift van uw ex-woning noch van uw nieuwe stek, respect voor uw buren en het openbaar domein.
  • Een gedegen voorbereiding, veel ervaring en gezond verstand maken dat uw verhuizing snel en efficiënt verloopt.
  • We zijn van de streek en kennen ongeveer alle straten en pleinen van Sijsele met de bijhorende verkeerssituatie, het parkeerbeleid, de politiereglementen, …. Dus ook daaraan verliezen we geen tijd.
  • De tarieven voor verhuizingen in Sijsele zijn transparant en worden eerlijk toegepast.