verhuischecklist Gistel

Onze Brugse Liftservice verhuischecklist voor Gistel met het oog op een vlot verloop zonder zorgen noch problemen, tien concrete verhuistips

  1. Kies de meest geschikte verhuisdatum. De definitieve verhuisdatum vastleggen naargelang de huur- of koopovereenkomsten, uw vakantie, beschikbaarheid van vrienden en familie die zouden kunnen helpen, de opvangmogelijkheden voor de kinderen en eventueel de huisdieren.
  2. Boek op tijd onze lift- en verhuisdiensten. Boek ons liefst ruimschoots op tijd zodat we een verhuiswagen, personeel en desgevallend een lift alleszins vrij hebben uw favoriete datum. Neem telefonisch contact of stuur ons via het antwoordformulier uw datum. Wij voeren ook verhuisopdrachten uit op zaterdag.
  3. Voorbereidend werk is van essentieel belang. Op tijd beginnen met de voorbereiding voor uw verhuis is geen overbodige luxe. Een aantal zaken kunnen op voorhand aangepakt worden: grote opkuis richting het containerpark of kringloopwinkel, overbodige spullen op tweedehands zetten, bepaalde stukken reeds demonteren, verpakkingsgerief bijeenzoeken en wat opmetingen doen in uw toekomstige woonst. Bij iedere demontage: steek de vijzen en bouten in een zakje en kleef die met tape aan het stuk waarover het gaat. Indien gewenst kunnen wij ook helpen monteren en demonteren.
  4. Reserveer op tijd parkeerplaatsen en signalisatie. Indien van toepassing: op voorhand de nodige parkeerplaatsen reserveren en borden aanvragen zowel op uw oud als nieuw adres. Hou rekening met voldoende lengteafstand, zeker als er een verhuislift nodig is. Doe hier je aanvraag voor parkeerborden.
  5. Verwittig administratieve en andere diensten. De leveranciers van elektriciteit, gas en water op tijd verwittigen en de nodige documenten voor overdracht downloaden nadat je de meterstanden genoteerd hebt. Ook De Post verwittigen en in de overgang alle briefwisseling laten doorsturen naar uw nieuw adres. Vergeet eventueel uw lopende abonnementen niet op te zeggen of van adres te laten wijzigen.
  6. De voorbereidingen de dag voordien. Ontdooien van diepvriezers en koelkasten gebeurt best ten laatste 1 dag op voorhand. Vergeet ook niet de trommel van de wasmachine vast te zetten.
  7. Inpakken en wegwezen. Bij het inpakken de dozen etiketteren op inhoud en breekbaarheid. Deze best logisch opvullen volgens hun bestemming en dit ook zo markeren: living, keuken, badkamer, slaapkamer 1, slaapkamer 2, garage, berging enz. Grotere verhuisdozen opvullen met lichtere items en omgekeerd. Wat het inpakken van flessen, flacons en parfums betreft: check of die goed zijn afgesloten, zet ze allen mooi recht, gun ze geen speelruimte en leg ondanks alles toch wat plastic op de bodem van de doos zodat deze niet week kan worden. Hetzelfde geldt voor kamerplanten. Het is geboden extra bescherming voorzien voor breekbaar gerief met de rit voor ogen.  Niettegenstaande alles goed is vastgemaakt en we verhuisdekens voorzien, kan het toch voorvallen dat we een onverhoeds manoeuvre moeten maken op de weg. We houden diverse inpakmaterialen, verschillende formaten verhuisdozen, tapes, noppenfolies, stickers enz. ter beschikking.Bij voorkeur hou je waardevolle zaken die geen plaats innemen zoals geld, waardepapieren en juwelen bij jou als handbagage.
  8. Voorzie de verhuizers van voldoende informatie. Geef onze medewerkers-verhuizers alle nuttige informatie en aandachtspunten mee: wat moet gedemonteerd worden en wat niet, wat moet mee en wat mag blijven staan, waar steekt nog gerief in, welke stukken zijn breekbaar of hebben een bijzonder belang. Zet zo mogelijk alle kastdeuren, schuiven en laden vast, zo vermijden we kleine beschadigingen.
  9.  Voorbereiding op de nieuwe woonst. Je hebt op basis van de afmetingen van alle vertrekken reeds uitgemaakt waar de grote stukken en decoraties zullen moeten komen. Dan kunnen we alles al van de eerste keer op de juiste plaats neerzetten en dat maakt het je achteraf makkelijk. Op vraag hermonteren we alle meubels, kasten, 3-zits of hoeksalons, bedden enz.
  10.  Belangrijkste verhuistip: doe beroep op de verhuisdiensten van De Brugse Liftservice, ervaren en bedreven. Wij staan voor hoogwaardige kwaliteit, vertrouwen, flexibele en complete service. Door ervaring zijn we ondertussen vertrouwd met alle situaties.

Hieronder vind je een handig overzicht terug:

 

Timeline “Brugse liftservice” checklist bij verhuizen
Ruim op voorhand

Ons contacteren als uw ervaren verhuizer uit de regio Vastleggen van uw verhuisdatum met onze planning.

Gewenst service-level bepalen: verhuiswagen, verhuislift, montage en demontage, inpakservice, verhuisdozen.

De nodige parkeerborden en signalisatie aanvragen voor uw verhuis.

Indien nodig, een grote opkuis organiseren en alle administratieve diensten verwittigen.

De dag voordien

Diepvriezers en koelkasten ontdooien.

Inpakken: ontdek het gemak van onze inpakservice.

Demontage: ontdek het gemak van onze demontage- en hermontageservice.

Bepalen wat waar komt in uw nieuwe woonst.

De dag van verhuis

Bezorg ons alle nuttige informatie.

Wij pakken alles voor u in op vraag.

Wij demonteren alle meubels en kasten voor u op vraag.

Wij hermonteren alles voor u op vraag.

Wij plaatsen alle meubels, kasten, rekken, bedden meteen op hun juiste plaats.