Verhuizen Zeebrugge – U kan niet wachten om naar uw nieuwe woning te verhuizen, maar kijkt op tegen alle rompslomp?

Brugse Liftservice neemt uw zorgen weg in een oogwenk. Met onze professionele, ruime en nieuwe verhuislift en verhuiswagen helpen we u snel en stipt naar uw nieuwe adres.

Gaat u in een appartement wonen? Geen probleem: onze verhuislift gaat tot wel 10 verdiepingen hoog. U pakt rustig alles in en onze verhuisfirma doet de rest!

Zelfs wanneer u bepaalde vergunningen nodig hebt, nemen we die voor onze rekening als u dat wilt. Zo staat de signalisatie klaar wanneer we aan uw nieuwe woonst aankomen.

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij als verhuisfirma alles op een professionele en vlotte manier omhoog of omlaag brengen. Wij staan garant voor een goede service voor een correcte prijs.

Verhuizen Zeebrugge – U geeft liefst alles uit handen? Dan bent u bij de Brugse Liftservice aan het juiste adres als u wilt verhuizen!

Verhuizen Zeebrugge – Bij ons kunt u de verhuis regelen van A tot Z. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en expertise achter de kiezen.

Wij doen er alles voor om u helpen te verhuizen en alles tot in de puntjes te verzorgen. U kunt uw servies, glazen, … zelf inpakken of wij kunnen u daarbij een handje helpen. Wij beschikken over het nodige inpakpapier om alles in te pakken zonder enige schade.

Alle meubels worden tijdens de verhuis ingepakt in dekens. Deze dekens zijn gratis tot uw beschikking tijdens het verhuizen, u kunt ook tijdens het verhuizen gebruik maken van onze diensten om uw kleerkasten of dergelijke te demonteren en terug te monteren, dat is voor ons geen probleem.

Het is ook mogelijk om uw meubels op te slaan in ons geïsoleerd magazijn! Zo kunt u gemakkelijk en op een veilige manier, uw inboedel opslaan tot uw nieuwe woning klaar is!

Verhuizen Zeebrugge – Wij beschikken over een verhuiswagen van 25 kubiek en een mobiele verhuislift die tot 10 verdiepingen hoog kan.

U kunt o.a. op ons rekenen in de volgende regio’s

Blankenberge, Bredene, Brugge, Jabbeke, Knokke, Kust, Oostende, Oostkamp, Oostkust, Wenduine, Zeebrugge

Verhuizen Blankenberge Verhuizen Bredene Verhuizen Brugge Verhuizen Jabbeke Verhuizen Knokke Verhuizen Kust Verhuizen Oostende Verhuizen Oostkamp Verhuizen Oostkust Verhuizen Wenduine Verhuizen Zeebrugge Verhuizen Leffinge
Menu