Liftverhuur Leffinge

Liftverhuur in Leffinge voor alle types verhuisopdrachten of voor de plaatsing van technieken zoals airco, warmtepomp, ventilatie of zonnepanelen

Liftverhuur in Leffinge tegen een betaalbare correcte prijs, dat vindt u de Brugse Liftservice, de expert in liftverhuur voor de regio Leffinge. U kunt reeds een verhuislift huren vanaf 90EUR, inclusief bediening. Onze operator helpt een handje mee, zodat je vaak geen extra mankracht nodig hebt.

 

Dure meubelen, kunst, dierbare goederen of nieuw aangekochte huishoudtoestellen verhuist de Brugse Liftservice in een mum van tijd van de begane grond tot maximaal het 10de verdiep of omgekeerd. Snel, eenvoudig en zonder risico op beschadiging van uw binnenmuren, deuren, plafonds of trappenhal.

Ook voor aannemers die bouwmaterialen naar boven of beneden dienen te brengen, dakwerkers en plaatsers van technieken zoals een warmtepomp, airco, ventilatie komt onze liftverhuur van pas.

Tarieven voor een verhuislift in Leffinge per uur en per half uur ter plekke geleverd

Eerste uur vanaf depot = forfait en vanaf tweede uur aan ongeveer een derde van de prijs en te rekenen per half uur, altijd bediening inbegrepen. De verhuisliften zijn op voorhand te reserveren en worden op het aangegeven adres voorgereden en geïnstalleerd. De plaats reservatie is voor rekening van de klant.