Opslagruimte Sijsele

Opslagruimte huren voor Sijsele is mogelijk voor zowel verhuis- als niet verhuisklanten

Opslagruimte huren te Sijsele doe je met een gerust gemoed bij Brugse Liftservice die recentelijk een nagelnieuwe opslagplaats voor inboedels en goederen aankocht. Dit gebouw voor tijdelijke opslag voldoet aan alle hedendaagse vereisten Het is ultra beveiligd tegen diefstal, goed geïsoleerd, geklimatiseerd, vlot toegankelijk voor het cliënteel. Huren kan er volgens een soepel regime en voor nader te bepalen termijn.

 

Opslagruimte huren te Sijsele in kader van een particuliere- of bedrijfsverhuis

Opslagruimte huren te Sijsele als meubelbewaring in kader van een verhuis omdat het meubilair geheel of gedeeltelijk niet mee kan naar de nieuwe stek. Brugse Liftservice levert deze service aan klanten die ofwel met ons verhuizen, ofwel een doe-het-zelf-verhuizing deden. Tevens verhuren we de tijdelijke opslagruimte in Brugge aan derden.

Opslagruimte huren te Sijsele in kader van verbouwingswerken

Opslagruimte te Sijsele huren in kader van een verbouwing van de woning, het appartement, kantoor, bedrijfsgebouw enz. In plaats van te stockeren in een vochtige garage of tuinberging, is er Brugse Liftservice die de dienst van voorlopige opslag levert tegen een zeer lage prijs en onder prima condities

Opslagruimte huren te Sijsele in kader van stockagetekort

Opslagruimte huren te Sijsele als noodopslag voor goederen door een tijdelijk tekort aan stockeermogelijkheden, bedrijfsgroei, incident, enz. Brugse Liftservice depanneert tegen een gunstige prijs en uw goederen verblijven onder beveiligde en geconditioneerde omstandigheden.